2020-05-15 14:47:12• hírek • Bede Emőke

Közel 180 km/h-val szaladt bele a radarba egy Szatmár megyei sofőr

Május 14-én sem tétlenkedtek a közlekedésrendészeti osztály munkatársai: a Szatmár megye területén zajló ellenőrző akciók során több mint 130 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke megközelíti a 34 ezer lejt.

Kiegészítő intézkedésként kilenc autóvezető jogosítványát függesztették fel. Ezek közül hetet gyorshajtásért vontak be, a 20 és 50 év közötti sofőrök ugyanis 103 és 176 km/h közötti sebességgel haladtak, amikor lencsevégre kapta őket a radar. A hét személy az elkövetkező 90 napban csak az anyósülésből élvezheti a sebességet.


Ittas autóvezető Szatmárnémetiben

Csütörtök délelőtti óráiban a rendőrség emberei egy 48 éves, pusztadaróci férfit azonosítottak, aki ittas állapotban ült kormány mögé. A Szatmárnémeti területén lekapcsolt férfi által megfújt szonda kijelzőjén a 0,92 mg/l érték jelent meg, így a sofőrt egy véralkoholszint-mérésnek is alávetették. Az ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.


Súlyos baleset Szatmárudvariban

Nem sokkal 16 óra előtt közlekedési baleset történt Szatmárudvari területén. A helyszíni vizsgálatok során megállapították, hogy egy 28 éves, helybeli férfi elgázolt egy 51 éves kerékpárost, aki nem nézett kellőképp körül, mielőtt kihajtott volna egy ingatlan udvaráról. A balesetben a biciklis súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség tájékoztatása szerint egyik fél sem fogyasztott alkoholt indulás előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: